Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de verzamelnaam voor activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de vindbaarheid van een website voor zoekmachines als Google, waardoor de website beter naar voren komt in de organische (niet-gesponsorde) zoekresultaten. Het doel van zoekmachine-optimalisatie is dus om meer bezoekers naar uw website te trekken via zoekmachines als Google zonder zoekmachines daarvoor te betalen.

♦ Advies en begeleiding
♦ Het schrijven van zoekmachine-geoptimaliseerde teksten (landingspagina’s)
♦ Bouw van zoekmachine-vriendelijke websites
♦ Onderhoud

Wat houdt zoekmachine-optimalisatie in?

Zoekmachine-optimalisatie is het afstemmen van een website op zoekmachines zoals Google. Het doel van zoekmachine-optimalisatie is dat zoekmachines een website moeiteloos indexeren en relevant vinden voor een aantal specifieke zoektermen. Zodoende zal een website hoog scoren in de organische (niet-gesponsorde) zoekresultaten van zoekmachines. Kortom: hoe beter uw website wordt geoptimaliseerd, des te beter uw website wordt gevonden en des te meer potentiële klanten u via uw website vinden.

Wat kan Texted voor u betekenen?

Texted is gespecialiseerd in het schrijven van teksten die Google en uw bezoekers als relevant zien voor bepaalde zoekwoorden / zoektermen. En dat kan u een heleboel extra bezoekers en klanten opleveren. Zo hebben wij in het verleden al talloze zoekmachine-geoptimaliseerde teksten geschreven die op de eerste pagina van Google’s organische zoekresultaten terug te vinden zijn.

Naast goede teksten is het tevens van belang dat uw website, CMS, webstructuur en codering het zoekmachines makkelijk maken om de teksten en uw website te indexeren. Ook daar kan Texted u als geen ander bij helpen en adviseren.

Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie is een vak apart. Het is dan ook niet verwonderlijk als bovenstaande informatie u de pet te boven gaat. Neem voor meer informatie en verdere toelichting dan ook gerust en geheel vrijblijvend contact op met Texted via:

♦ E-mailadres info@texted.nl
♦ Ons contactformulier
♦ Ons offerte-aanvraagformulier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *