Website ontwikkeling & webdesign

Texted te Breda maakt complete websites die er niet alleen professioneel en aantrekkelijk uitzien, maar ook aanzetten tot contact en conversie. Een website van Texted kenmerkt zich door:

♦ Modern & strak webdesign
♦ Overzicht & duidelijke  navigatie
♦ Zoekmachine vriendelijkheid (SEO)
♦ Indien gewenst: koppeling aan WordPress CMS

Websites die werken

Bijna iedereen kan tegenwoordig een website maken. Of deze website ook een succes wordt, hangt echter af van talloze factoren. Een website kan er nog zo mooi uitzien; wanneer deze niet gevonden wordt of helemaal niets oplevert, dan is het de investering niet waard. Texted biedt daarom websites die er én goed uitzien, én uw doelen helpen bewerkstelligen.

Aantrekkelijk & doeltreffend

De lay-out van een website kan ervoor zorgen dat een bezoeker direct wegklikt of juist minutenlang blijft hangen en tot handelen wordt overgehaald. Een website dient daarom direct duidelijkheid te verschaffen, makkelijk navigeerbaar te zijn, informatie op een gestructureerde manier aan te bieden en vooral niet te rommelig te zijn.

Schone broncode

Een goede codering  zorgt er allereerst voor dat uw website werkt en dat hij er op technisch vlak goed uitziet. Codering is echter ook van belang voor zoekmachine-optimalisatie. Voor een optimale indexatie door zoekmachines dient de codering zo “schoon” mogelijk te zijn en zo min mogelijk remmende factoren te bevatten. Texted houdt met dit alles rekening, waardoor uw website snel en goed geïndexeerd wordt door zoekmachines.

WordPress CMS

Met behulp van een WordPress CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zeer eenvoudig beheren en bijwerken. U heeft daarvoor geen uitgebreide kennis nodig. Als u met Word kunt werken, kunt u ook met WordPress aan de slag. Een WordPress website biedt bovendien vele mogelijkheden, waaronder:

♦ Webshop
♦ Fotogallerij
♦ Automatische koppeling met sociale media (Twitter, Facebook, Linkedin)
♦ Blog/Nieuws
♦ Klant-gedeelte
♦ Forum

Wanneer u uw website overlaat aan Texted, hebt u alle benodigde expertise onder één dak..Voor meer informatie, advies en/of een offerte met betrekking tot een website kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doet u via:

♦ E-mailadres: info@texted.nl
♦ Ons contactformulier
♦ Ons offerte-aanvraagformulier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *