Tekst, copywriting & redactie

Wanneer u een goede tekstschrijver zoekt die u tegen een gunstige prijs tekstwerk uit handen neemt, dan bent u bij Texted aan het juiste adres. Texted levert namelijk eersteklas teksten tegen zeer scherpe tarieven.

Werkzaamheden tekstschrijvers Texted

Texted is een dynamisch en vakkundig tekstbureau, gevestigd in Breda. Texted is onder meer gespecialiseerd in:

Zoekmachine-geoptimaliseerde teksten
♦ Informatieve, onderhoudende en/of wervende webteksten
♦ Teksten voor brochures, flyers en andere reclame-uitingen
♦ Schrijven, redigeren en vertalen van rapporten en scripties
Redactiewerkzaamheden

Texted beschikt over een zeer gevarieerd klantenbestand dat zowel verenigingen en particulieren als ondernemers en onderwijsinstellingen omvat. Een tekstschrijver van Texted is dus van alle markten thuis.

Tarieven & deadlines

Onze tekstschrijvers zijn – mede dankzij flexibele werktijden – in staat om op relatief korte termijn te voldoen aan deadlines. Texted is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar en zeven dagen per week via e-mail. U krijgt altijd binnen 24 uur – en doorgaans zelfs binnen een uur – een reactie van ons. Wij spreken altijd voor aanvang van een opdracht een deadline en totaalprijs met u af zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kwaliteit & eindresultaat

Texted levert een goed verzorgd, gebruiksklaar en doeltreffend eindproduct. Indien u een tekstschrijver van Texted inschakelt dan heeft u één contactpersoon die uw project van begin tot eind afrondt. Texted gaat voor optimale kwaliteit en daarom laten wij onze teksten altijd door twee tekstschrijvers lezen alvorens wij eindresultaten naar u opsturen. Zodoende bent u verzekerd van een foutloos product.

Meer informatie

♦ Zie bij diensten wat onze tekstschrijvers voor u kunnen betekenen.
♦ Bekijk ons portfolio voor referenties.
♦ E-mail ons via info@texted.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *