Opmaak en ontwerp

Texted is een modern en vakkundig marketingbureau in Breda. De afdeling webdesign & grafisch ontwerp van Texted houdt zich onder meer bezig met opmaak en ontwerp van:

♦ Huisstijl
♦ Logo’s
♦ Drukwerk (flyers, folders en brochures)
♦ Rapporten, rapportages en afstudeerscripties

Huisstijl

Texted webdesign & grafisch ontwerp ontwikkelt regelmatig de huisstijl en de visuele uitingsvormen van de Corporate Identitiy (CI) van ondernemingen en instellingen. Wij stemmen de huisstijl volledig af op de wensen van onze klant en het imago en karakter van diens organisatie. Wij kunnen een bestaande huisstijl herzien of een geheel nieuwe huisstijl ontwerpen die beter aansluit bij de identiteit en het imago van een onderneming.

Logo

Een logo is een uiterst belangrijk onderdeel van uw huisstijl en van uw onderneming als geheel. Een logo dient er aantrekkelijk uit te zien, te worden geassocieerd met het vakgebied waarin u als onderneming werkzaam bent en bovendien aan te sluiten bij de rest van de huisstijl. Texted ontwerpt in eerste instantie een aantal basislogo’s. Dit gebeurt op basis van onderzoek en overleg. Hiervan kiest onze klant er drie of vier uit die Texted zal verfijnen. Ten slotte zullen we twee logo’s compleet uitwerken, waarvan er één de winnaar wordt. Zodoende zijn er tal van momenten waarop kan worden bijgestuurd en bijgeschaafd.

Drukwerk

Ook de opmaak en het ontwerp van drukwerk behoort tot de specialiteiten van Texted webdesign & grafisch ontwerp. Drukwerk kan worden vervaardigd in uw huisstijl of in de stijl van een losstaande afdeling of academie. Wij verzorgen opmaak en ontwerp van:

♦ Enveloppen
♦ Briefpapier
♦ Visitekaartjes
♦ Compliment Cards (CC’s)
♦ Folders
♦ Stickers
♦ Posters
♦ Flyers

Rapporten, rapportages en scripties

Rapporten, rapportages en scripties moeten er niet te gelikt uitzien, maar desalniettemin stijl uitstralen en prettig leesbaar zijn. Een goede opmaak kan daar veel aan bijdragen. Texted kan de opmaak van een rapport of scriptie verzorgen en tegelijkertijd taal-, spel- en stijlfouten corrigeren. Een schrijver leest namelijk veel vaker over diens eigen fouten heen dan u denkt.

Texted

Ook uw website kan worden meegenomen bij het herzien of ontwerpen van uw huisstijl. Zo hebt u alles onder één dak en steeds contact met dezelfde contactpersoon. Voor grotere opdrachten brengen we ook nog eens een aantrekkelijke korting in rekening. Voor meer informatie, advies en/of een offerte betreffende opmaak en ontwerp kunt contact opnemen met Texted via:

♦ E-mailadres info@texted.nl
♦ Ons contactformulier
♦ Ons offerte-aanvraagformulier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *