Internet marketing

Online marketing wordt – over het algemeen – ingezet voor het genereren van extra traffic (bezoekers) en het behalen van extra rendement. Traffic naar uw website, weblog of webwinkel en rendement op het gebied van clicks, verkopen en omzet. Om traffic en rendement te verhogen volstaat een eenzijdige marketingcampagne niet meer; de concurrentie is daarvoor inmiddels te groot. U dient voor een stevige positie op het internet dan ook alle mogelijke marketinginstrumenten in te zetten. Wanneer u dat niet doet, blijft u gegarandeerd achter op de concurrentie die dat wel doet.

Online marketing – Nieuwe marketingtools

Het internet heeft de algemene economische concurrentie enorm vergroot, maar gelukkig ook het aantal inzetbare marketing-instrumenten. De online marketeers van Texted kunnen u helpen uw website en bedrijf (opnieuw) op de kaart zetten met behulp van een aantal slimme marketingtools. Voorbeelden hiervan zijn:

♦ Zoekmachine-optimalisatie
♦ AdWords campagne
♦ Affiliate-marketing
♦ Sociale media campagne (Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.)

Contactgegevens Texted

Voor meer informatie of advies over online marketing kunt u te allen tijde geheel vrijblijvend contact opnemen met Texted te Breda. Dit doet u via:

♦ E-mailadres info@texted.nl
♦ Ons contactformulier
♦ Ons offerte-aanvraagformulier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *