Freelance tekstschrijver

Heeft u teksten nodig, maar wilt u geen tekstschrijver vast in dienst nemen? Dan is een freelance tekstschrijver dé oplossing. Met een freelance tekstschrijver heeft u de baten van vakkundig geconstrueerde teksten, maar niet de lasten van iemand in loondienst. Texted fungeert momenteel als freelance tekstschrijver voor talloze bedrijven die eenmalig of herhaaldelijk teksten nodig hebben, bijvoorbeeld voor hun website of voor hun klanten.

Freelance tekstschrijver – Diensten

De freelance tekstschrijvers van Texted verzorgen onder meer:

Informatieve en/of commerciële advertenties
Zakelijke teksten (voor drukwerk en websites)
Redactionele werkzaamheden (corrigeren, redigeren & eindredactie)
Nieuwsbrieven (al dan niet digitaal)
Complete websites (inclusief zoekmachine-optimalisatie)
Vertalingen (alle Europese talen op aanvraag)
Landingspagina’s t.b.v. zoekmachine-optimalisatie (ook voor webbureaus, reclamebureaus en mediabureaus)

Freelance tekstschrijver – Geheel naar wens

De freelance tekstschrijvers van Texted leveren uitsluitend uniek werk. Alle teksten worden op maat gemaakt en geheel naar uw wensen samengesteld. Wanneer u een freelance tekstschrijver zoekt, dan bent u bij Texted dus aan het juiste adres. Met een freelance tekstschrijver van Texted hebt u nergens meer omkijken naar. Ook de opmaak en het toevoegen van teksten op uw website kunt u namelijk met gerust hart aan ons overlaten.

Freelance tekstschrijver – Totaalpakket

De freelance tekstschrijvers van Texted zijn van alle markten thuis. Van (web)design tot (web)redactie en van copywriting tot zoekmachine-optimalisatie. Wanneer u dus een complete website wenst, inclusief ontwerp, codering, CMS, content en zoekmachine-optimalisatie, dan kan Texted een voordelige offerte samenstellen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat u niet hoeft te wachten op verschillende deadlines, dat alles op elkaar is afgestemd en zowel website als content aan de meest recente eisen voor zoekmachine-optimalisatie voldoen.

Freelance tekstschrijver – Contactgegevens Texted

Neem geheel vrijblijvend contact op met Texted te Breda via:

♦ E-mailadres: info@www.texted.nl
♦ Ons contactformulier
♦ Ons offerte-aanvraagformulier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *